GRATIS WEBINAR:

Et foredrag om å bryte igjennom veggen av nervøsitet som stopper deg... slik at du kan leve det livet du er ment å leve...

GÅ FRA NERVØS TIL MODIG

UTEN Å STREVE

  • Er du lei av å ikke tørre å gjøre det du egentlig har lyst til, fordi du er nervøs for å trå ut av mengden og vise hva du kan, si hva du mener og bare være akkurat som du er?
  • Vet du noe, lager du noe eller kan du noe som du vet at mange kunne hatt glede av, bare du hadde våget deg ut der og vist frem eller fortalt om?
  • Har du lyst til å bryte igjennom veggen av frykt og gjøre det du virkelig brenner for, som vil glede både deg og de rundt deg om du turte?
  • Synes du det er på tide å legge nervøsiteten på hylla og ta fram motet? Du vet bare ikke hvordan du skal gjøre det, og er redd du ikke får det til?
I dette foredraget får du vite hvordan du kan gå fra å være nervøs til å være modig, uten å streve deg ihjel.
Det handler om et skifte i måten vi tenker på og det å få en forståelse for hvorfor vi blir nervøse. Når du vet dette er det mye enklere å gjøre noe med det.
Registrer deg på webinaret nå og hør på dette foredraget, slik at du også kan få den samme forståelsen og dermed våge deg ut der og ikke la nervøsiteten stoppe deg lenger. 
REGISTRER DEG HER!

Hege Linneberg

Jeg drømte om å starte for meg selv og innså at jeg var nødt til å gjøre noe med min egen frykt for å stikke meg ut blant folk og si det jeg mente. Jeg kunne ikke lenger la meg stoppe fordi jeg ble nervøs av å snakke offentlig, dersom jeg ville gå fra å være ansatt, til å drive min egen bedrift. Samtidig som jeg gjorde dette skiftet oppdaget jeg at selvfølelsen økte og jeg begynte å se min egen verdi mye klarere.

Noe av det fineste jeg har fått oppleve er å kunne hjelpe andre med det samme og få lov til å være med på deres reise fra larve til utsprunget sommerfugl, hvor de endelig har våget å vise frem sine vakre farger og nyanser.

Jeg har sett mange holde tilbake sine talenter og sine unike gaver av redsel for å ikke holde mål, av nervøsitet over hva andre skal si om dem. På tide å ta et oppgjør med dette.

Bli med på webinar! Hør hva DU kan gjøre for å endre fra nervøs til modig og gjøre dette skiftet du også, slik at du kan være fri til å gjøre det du har mest lyst til. 

Close

50% Complete

Fyll inn navn og e-post adresse for å registrere deg til webinaret.