"8 steg til FRIHET fra FRYKTEN for å FEILE"

NÅ kun kr. 750,-

Akkurat nå har jeg over 50% rabatt på dette kurset, som passer for deg som er redd for å feile, men som ikke lenger ønsker å bli styrt av frykt. Normal pris er 1500,- 

Kurset "8 steg til frihet fra frykten for å feile" er for deg som har ambisjoner om å våge å vise den ekte og autentiske deg, som ønsker å ta ordet i møter og forsamlinger og som er lei av å bli stoppet av frykt for å feile. 

I dette kurset på 8 leksjoner får du en steg-for-steg metode på hvordan du kan bli klar for å stole på deg selv og si det du mener, selv om du synes det er skummelt og selv om du er redd for å feile.

Om du er som jeg var? Lei av å holde deg selv tilbake og har et ønske om å våge stole på deg selv, vise hva du kan og vise at du duger, så er dette kurset for deg. Om du vil vise at det du mener er viktig og trenger å høres. Og du har sett deg lei på at andre våger det du har lyst til å gjøre, men ikke våget selv, av frykt for å feile eller å tape ansikt.

Jeg har selv stått der og hatt lyst til å våge, og var møkk lei av å bli stoppet av meg selv, på bakgrunn av en vanskelig opplevelse, da jeg fikk panikk under et foredrag. Nå er jeg tilbake og gjør det jeg har lyst til. Ingenting får stoppe meg mer og det ønsker jeg også å vise til deg. 

Grip sjansen nå og kjøp dette kurset til under halv pris. Det er en liten investering, men du kan bruke alt du tar til deg av læring i årevis og kanskje skape deg en bedre hverdag.

 

Men en bitteliten advarsel! Dette kurset er ikke for persilleblad 😉Det kan inneholde sterke ord og uttrykk og du må tåle at jeg tuller litt - eller masse - og bruker uvanlige ord (som for eksempel engelske 😁) Det hender også jeg våger meg utpå og kaller en spade for en spade... så vær obs på at det kan komme noen saftige uttrykk og til tider mangel på manerer. Men vit at jeg gjør det av kjærlighet og at innenfor det tøffe ytre... finnes det ei snill jente... som egentlig bare vil deg vel og vil at du skal oppleve gleden av å mestre det som er skummelt 💚
Men du kommer ikke til å bli puset med og tatt forsiktig i av den grunn... spør du om hva jeg tenker, får du direkte svar tilbake. Og noen ganger kan oppgavene by på utfordringer, men det er godt ment! Jeg vet det kan være tøft, men skal vi lykkes må vi noen ganger trå til og gjøre en innsats som er litt utenom det vanlige!

Er du lei av dikkedakk og kjekt-å-ha-guider er dette for deg! YES!
MEN har du lyst til å bli klappet på ryggen og ikke stilt krav til, eller gjøre alt på samme måte som du alltid har gjort, er det ikke for deg! 

Dette kurset er for deg som har lyst til å se en forandring og som også er innstilt på å ta ansvar. For det er en jobb å gjøre og den må du gjøre selv, om det skal resultere i en forskjell for deg. Men jeg gir deg stegene. Følg dem og se forandringen det gir deg! Har du ikke lyst til å gjøre en innsats, så er ikke dette for deg.

JA TAKK! Jeg vil ha dette kurset til kun 750,-
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.